Päätin leipoa hetken mielijohteesta muffinsseja. Koska tein taikinan niistä aineksista mitä kaapista löytyi, päätyivät jo vähän ylikypsät banaanit ja muutama Ässä Mix- nami muffinsseihin makua tuomaan. Päällä on kaksivärinen Flora vispi pursotus ja koristeena on muutama vihreä sokerihelmi ja vaaleanvihreitä marsipaaniperhosia, joiden siipiä on maalattu mustalla pastavärillä. Lisäksi päälle on vielä suihkautettu hopeista elintarvikesprayta kiiltoa tuomaan. Henkilökohtaisesti en pitänyt tuosta banaanista noissa muffinseissa, mutta nuo namit olivat niissä yllättävän hyviä...taidanpa kokeilla joskus laittaa pelkästään niitä taikinan sekaan.

 

1246993545_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1246993698_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

muffinssitaikina:

3 dl jauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniliinisokeria

1,5 dl sokeria

1 muna

0,5 dl öljyä tai sulaa margariinia

3 banaania

Ässä Mix- nameja

paperisia muffinssivuokia ( itse käytin silikonivuokia)


Koristelu:

1 prk Flora vispiä

1 rkl sokeria

ripaus vaniliinisokeria

vaaleanpunaista elintarvikeväriä

vaaleanvihreää marsipaania

mustaa elintarvikeväriä

vihreitä sokerihelmiä


Ohje:

Sekoita leivinjauhe,vaniliinisokeri ja jauhot keskenään. Sekoita jauhoseos muiden ainesosien kanssa hyvin yhteen ja lopuksi lisää joukkoon namit ja muussatut banaanit. Lusikoi taikina muffinssivuokiin ja paista niitä uunissa 175 asteessa n. 15-18 minuuttia. Muffinssien jäähtyessä vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja lisää joukkoon sokerit. Puolita kerma ja värjää toinen vaahdon puolikas elintarvikevärillä vaaleanpunaiseksi. Laita sammaan pursotinpussiin sekä valkoista, että vaaleanpunaista kermaa ja tee pursotukset muffinsseihin. Ripottele päälle vihreitä sokerihelmiä ja lisää koristeeksi vielä pastaväreillä maalatut marsipaaniperhoset.